Teplá kaše z celeru a brambor
40 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěný a oloupaný celer nakrájíme na kostky, osolíme a dusíme s kouskem másla do měkka mírně podlitý. Šťávu vysmahneme.
- 2Oloupané brambory nakrájíme, uvaříme jako na bramborovou kaši a scedíme.
- 3Celer i brambory prolisujeme, přidáme kousek másla, horké mléko a ušleháme kaši. Posypeme strouhankou opraženou na sucho a omastíme máslem.
- 4Podáváme místo kaše bramborové se saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.