Těstovinové caravelle plněné sépiemi

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
20 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme 20 minut odpočinout. Rozehřejeme olej se stroužkem česneku. Očištěné sépie nakrájíme na větší kousky a na pánvi je osmahneme 3 minuty. Vyjmeme stroužek česneku. Toastový chléb namočíme do mléka. Vymačkejte ho a rozmixujeme společně se sépiemi. Osolíme, opepříme a přidáme petržel.
  • 2
    Na pánev, ve které jsme osmahli sépie, přilijeme víno a rybí vývar a vaříme tak dlouho, dokud se tekutiny nevyvaří na polovinu. Z těsta vyválíme slabý plát, nakrájíme ho na obdélníky a na ně dáme sépiovou náplň. Přeložíme je na polovinu a konce těsta smáčkněte k sobě, abychom utvořili „bonbony". Oloupané cukety nakrájíme na slabé proužky. Máslo ohřejeme, cukety na něm osmahneme dorůžova a přidáme k nim rybí vývar povařený s vínem.
  • 3
    Caravelle uvaříme 4 minuty v osolené vodě, přidáme je do omáčky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.