Těstovinový salát s plody moře

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
22 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
762 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Přendáme je do mísy a vmícháme do nich 1-2 lžíce majonézy. Za občasného míchání je pak necháme vychladnout na pokojovou teplotu.
  • 2
    Nasekaný estragon, petrželku, kajenský pepř a citronovou šťávu smícháme v misce se zbytkem majonézy. Plody moře uvaříme v páře a necháme vychladnout.
  • 3
    Maso plodů moře promícháme s těstovinami, ředkvičkami a paprikou, osolíme a opepříme. Potom vmícháme ochucenou majonézu tak, aby bylo maso majonézou pokryté. Mísu přikryjeme a salát před podáváním vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.