Těstoviny penne s opečenými slávkami

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
856 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
39 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s osolenou vodou uvaříme těstoviny tak, aby byly měkké, ale zůstaly pevné. Těstoviny scedíme, necháme je okapat, vrátíme do hrnce a držujeme teplé.
  • 2
    Slávky uvaříme a vyloupeme, potom je osolíme a obalíme je v mouce, kterou jsme smíchali se solí a pepřem. Ve větší pánvi rozehřejeme olej a obalené slávky v něm za stálého míchání opečeme dozlatova.
  • 3
    Opečené slávky smícháme v hrnci s uvařenými těstovinami, nakrájenými sušenými rajčaty a bazalkou.
  • 4
    Těstoviny rozdělíme na servírovací talíře a podáváme s plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.