Těstoviny s hovězí roštěnou
45 min.

Ingredience
- 150gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1kusPórek
- 2lžíceSherry brandy
- 1lžíceOmáčka sójová
- 50gramůTěstoviny čtyřvaječné
- 120gramůŽampiony čerstvé
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 5lžicVíno bílé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej slunečnicový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na nudličky. Sójovou omáčku smícháme se sherry, přelijeme přes maso, promícháme a necháme 15 minut odležet.
- 2Omytý pórek rozkrájíme na kousky, očištěné houby krájíme na plátky. Těstoviny uvaříme podle návodu, slijeme a necháme okapat.
- 3V pánvi na rozpáleném oleji opečeme za stálého míchání připravené maso. Vyjmeme je a necháme na teplém místě.
- 4Do výpeku vložíme houby s pórkem a smažíme je asi 5 minut. Podlijeme vínem, vrátíme zpět maso, směs podle chuti osolíme a opepříme.
- 5Nakonec maso promícháme s uvařenými těstovinami a pokrm ozdobíme pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.