Tofu po japonsku
40 min.
Ingredience
- 300gramůBrokolice
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůSýr sójový - Tofu
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,5litrVývar slepičí
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
25 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tofu nakrájíme na kostky a necháme asi 12 hodin namočené ve vývaru.
- 2Očištěnou, nakrájenou brokolici podusíme na másle, přidáme očištěné, nakrájené žampiony a scezené tofu a vše krátce podusíme. Pokrm podle chuti osolíme a před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem.
- 3Vhodnou přílohou je rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.