Tofu s houbami a zeleninou

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 2lžíceOmáčka sójová
    • 1lžíceOcet ze šampaňského - Balsamic
    • 1lžíceMed včelí
    • 300gramůTofu zeleninové
    • 500gramůZeleninová směs jarní - mražená
    • 200gramůHouby sušené
    • 1lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme olej z podzemnice, ocet a med. Směs pořádně promícháme, třetinu odložíme stranou, zbytek přelijeme do pekáče a naložíme do ní Tofu. Troubu rozehřejeme na 220°C, pečeme 7 minut z každé strany.
  • 2
    Mezitím můžeme rozpálit WOK a nalijeme do něj zbytek zálivky, kterou jsme odložili stranou. Pokud jí máme málo, přidáme olej. Do pánve vsypeme jarní zeleninu a houby a smažíme cca 5 minut, dokud všechna zelenina nezměkne.
  • 3
    Tofu vyndáme z trouby, smícháme se zeleninou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.