Topinky s třemi druhy másla
15 min.

Ingredience
- 80mililitrůOlej olivový extra panenský
- 2kusyBageta
- 250gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceBazalka
- 20gramůSýr Parmezán
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2lžícePepř citronový
- 1lžíceHořčice francouzská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1020 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
75 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V první misce smícháme třetinu rozehřátého másla s nasekanou bazalkou a strouhaným parmezánem.
- 2V druhé misce zamícháme druhou třetinu rozehřátého másla s citronovou šťávou a citronovým pepřem.
- 3Do třetí misky zamícháme hořčici se zbytkem másla. Všechna másla následně dáme do ledničky zatuhnout.
- 4Mezitím nakrájíme bagetu na plátky a pokapeme každý plátek olivovým olejem. Gril rozehřejeme na maximum a plátky pečiva necháme na grilu opéct z každé strany do zlatova. Ještě teplé krajíce ihned podáváme spolu s třemi druhy másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.