Toskánská bresaola

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
25

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
40 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
246 mg
Cukr
119 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou omyjeme, očistíme a osušíme.
  • 2
    Ve velké míse smícháme olivový olej, nadrcený zelený pepř, na jemno nasekanou pažitku a kerblík, promícháme, maso vložíme dovnitř a necháme 1 týden marinovat na chladném místě.
  • 3
    Po týdnu maso vyjmeme, zavěsíme ho na hák a necháme 1 týden na suchém a vzdušném místě.
  • 4
    Poté do masa vetřeme olivový olej a pepř, maso zabalíme do pergamenového papíru. A takto skladujeme v chladničce.
  • 5
    Před servírováním maso nakrájíme na velmi tenké plátky, poklademe je na talíře a přelijeme olivovým olejem. Zdobíme klínky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.