Toskánské pici s chlebem a sýrem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1019 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
33 g
Sacharidy
136 g
Vláknina
6 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nožem utřeme najemno česnek a necháme ho zesklovatět na pánvi s panenským olivovým olejem. Chlebovou kůrku nastrouhejte, zbytek chleba rozdrolte na kousky a přidáme na pánev. Ponecháme na mírném ohni, dokud vše nezezlátne.
  • 2
    Osolíme.
  • 3
    V dostatečném množství vody uvaříme pici, a jakmile se vynoří, vyjmeme je pěnovačkou nebo cedníkem; dáme je do omáčky s kousky chleba. Těstoviny podáváme horké, posypané nastrouhaným pecorinem, a je-li libo, nadrobno nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.