Tousty s matjesy

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
771 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
42 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety ze sleďů (matjesy) zlehka opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme, odstraníme pomocí pinzety případné kostičky, nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Očištěnou cibuli pokrájíme na tenké kroužky. Omyté jablko rozčtvrtíme, odstraníme jadřinec a jablko rozkrájíme na velmi tenké plátky. Ředkvičky s koprem omyjeme a nakrájíme na plátky. Z kopru setřepeme vodu a otrhané lístky odložíme na ozdobu.
  • 3
    Tmavé krajíčky sendvičového chleba natřeme se sýrem Lučina, na něj poklademe kousky jablek, navrch položíme kousky matjesů, cibuli, ozdobíme ředkvičkami, koprem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.