Treska smažená v sýrovém těstíčku

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
92 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou a osolíme.
  • 2
    Z vajec rozšlehaných s mlékem, z prosáté mouky, nastrouhaného sýru a soli připravíme těstíčko, ve kterém porce ryb smáčíme. Zvolna je smažíme v horkém tuku do zlatavé barvy.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.