Treska v rýži a rajčatech
70 min.
Ingredience
- 150gramůCibule
 - 600gramůTreska aljašská
 - 500gramůRajčata
 - 50gramůRýže loupaná
 - 50gramůMáslo čerstvé
 - 50mililitrůOlej stolní
 - 1lžícePetržel - nať
 - 1lžičkaSůl
 - 1stroužekČesnek
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme a necháme okapat.
 - 2Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme.
 - 3Omytou tresku pokrájíme na plátky, vložíme do kastrolu, přidáme jemně rozkrájenou cibuli osmaženou na oleji, rajčata, rozetřený česnek, rýži, nasekanou petrželku a sůl. Poklademe vločkami másla, mírně podlijeme vodou a pečeme pod poklečkou asi 10 minut. Pokrm dopékáme bez pokličky.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.