Tuňák se žampiony

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
939 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso z tuňáka nakrájíme na porce a osolíme.
  • 2
    Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a papriku, podlijeme a podusíme.
  • 3
    Když žampiony změknou, přilijeme smetanu rozšlehanou s moukou.
  • 4
    Porce ryby vložíme do zapékací misky, přelijeme omáčkou a pečeme ve vyhřáté troubě.
  • 5
    Hotový pokrm posypeme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.