Uzené maso pečené se zeleninou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
37 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pekáčku rozpustíme máslo, přidáme pokrájené omyté brambory, česnek, půlku celeru, mrkev a cibuli. Maso nakrájíme na plátky, opepříme, posypeme špetkou kmínu a vložíme do pekáčku k zelenině. Podlijeme vývarem a dáme péct. Pečeme 45 minut.
  • 2
    Pekáček vyndáme z trouby, plátky masa vyjmeme z pekáčku, rozdělíme na talíře a zeleninu propasírujeme přes sítko nebo rozmixujeme. K zelenině přimícháme scezený nakládaný hrášek, posekanou petrželku a celerovou nať.
  • 3
    Do zeleniny rozklepneme vejce, promícháme, prohřejeme, až vejce ztuhnou. Zeleninu rodělíme na porce a přiložíme k masu na talíře.
  • 4
    Jako příloha jsou vhodné topinky s česnekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.