Uzené mušle v rýži
30 min.
Ingredience
- 4šálkyRýže dušená
 - 2lžíceOlej olivový
 - 250gramůPórek
 - 300gramůMušle v nálevu
 - 2špetkySůl
 - 120gramůSýr Eidam cihla 45%
 - 2lžíceVoda pitná
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pórek nakrájíme na kolečka a na oleji dusíme se 2 lžícemi vody a solí. Do horké dušené rýže vmícháme upravený pórek a scezené a okapané mušle.
 - 2Servírujeme posypané strouhaným sýrem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.