Vaječná omeleta s houbami

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné houby nakrájíme nadrobno a podusíme na polovině másla doměkka.
  • 2
    Na máslem vymazanou pánev vložíme vždy čtvrtinu podušených hub, rovnoměrně rozprostřeme a zalijeme 2 vejci rozšlehanými s 2 lžícemi mléka a solí. Omeletu upečeme po jedné straně. Stejným způsobem připravíme zbylé 3 omelety.
  • 3
    Můžeme podávat s bramborovou kaší nebo s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.