Vaječné toasty se sardelovým máslem
25 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusySardelové řezy
- 50gramůŠunka dušená
- 1kusPažitka
- 0,5kusVeka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
610 mg
Cukr
630 mg
Postup přípravy
- 1Z bílé veky nakrájíme tenké plátky a na suché pánvi je opečeme.
- 2Máslo utřeme se sardelemi a rozdělíme na půl.
- 3Jednou polovinou sardelového másla potřeme polovinu každého toastu. Na druhou polovinu toastů namažeme druhou část sardelového másla, do kterého předtím přimícháme prolisované žloutky.
- 4Na závěr toasty posypeme najemno nasekanou šunkou a trochou nasekané pažitky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.