Vajíčka á la Villeroy
30 min.

Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 50gramůStrouhanka
- 100mililitrůOlej olivový
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150mililitrůOmáčka tatarská
- 200gramůSalát rajčatovo-paprikový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
38 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
766 mg
Cukr
955 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme. Každé vejce zvlášť obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a obalíme ve strouhance. Usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
- 2Podáváme jako předkrm s různými omáčkami a zeleninovými saláty. Nejoblíbenější omáčkou je tatarská omáčka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.