Vajíčka s parmezánem
25 min.

Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 25gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
20 mg
Cukr
953 mg
Postup přípravy
- 1Pekáček vymažeme máslem a na dno nalijeme smetanu v tenké vrstvě. Na smetanu rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a povrch zasypeme strouhaným parmezánem. Nakonec pokapeme rozpuštěným máslem. Vložíme do předehřáté trouby a zapékáme 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.