Valašská skopová polévka
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 1kusCeler bulvový
 - 1kusMrkev kořen
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžičkaSůl
 - 1kusBrambory
 - 500gramůSkopové maso přední
 - 2stroužkyČesnek
 - 1hrstHouby sušené
 - 2litryVoda pitná
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso nevykoštěné naporcujeme na větší kusy, asi jako na guláš a vaříme ve slané vodě do poloměkka.
 - 2Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky, brambor na kostičky a přidáme i se sušenými houbami ke skopovému masu a dovaříme.
 - 3Dochutíme drceným česnekem, solí a pepřem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.