Vanilkové roštěnky
40 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 4plátkyHovězí roštěnka níz. peč.
- 100gramůOlej stolní
- 0,5litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
29 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
135 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Roštěnky naklepeme, potřeme solí, pepřem a drceným česnekem. Z jedné strany je pomoučíme a rychle opečeme z obou stran na oleji.
- 2Olej slijeme. V pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm krátce opečeme.
- 3Nakonec zalijeme vývarem a necháme ještě jednou přejít prudkým varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.