Vejce plněná třenou Nivou
20 min.

Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 80gramůSýr Niva (Rokfór)
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1šálekMléko polotučné
- 100gramůOřechy vlašské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
40 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme prolisovaný sýr a za postupného přilévání mléka ušleháme hladký krém.
- 2Natvrdo uvařená vejce oloupeme, podélně rozpůlíme, ozdobně na ně nastříkáme třený sýr. Dozdobíme půlkou vlašského ořechu a podáváme jako studený předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.