Vejce v aspiku
50 min.

Ingredience
- 20gramůPaprika červená
- 20gramůLanýž
- 40gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 4kusyVejce slepičí
- 80gramůŠunka dušená
- 160mililitrůŽelatina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
8 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
485 mg
Cukr
977 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout.
- 2Polovinu množství aspiku nalijeme do misek a vychladíme. Na vychladlý aspik položíme půlky vařených vajec, položíme přes vejce proužky červené papriky, lanýže, přidáme hrášek, srolovaný plátek šunky a vše zalijeme druhou půlkou aspiku. Dáme vychladit a podáváme jako předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.