Vejce v rajčatech
30 min.

Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2kusyRajčata
- 100gramůAnglická slanina
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
533 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata rozpůlíme, osolíme a položíme do kastrolu řezem vzhůru.
- 2Rajčata opečeme, vložíme do nich oloupaná vejce uvařená nahniličko, osolíme, poklademe plátky slaniny a vše opečeme.
- 3Hotový pokrm pokapeme máslem s petrželkou.
- 4Podáváme s bramborami nebo s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.