Vejce ve skle s křenem
15 min.

Ingredience
- 12kusůVejce slepičí
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1kusKřen
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vejce vložíme do vařící vody a vaříme 5 minut. Vyjmeme je, přelijeme studenou vodou a oloupeme.
- 2Vejce dáme do čtyř skleněných misek, osolíme je, omastíme rozehřátým máslem a hustě posypeme nastrouhaným křenem.
- 3Podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.