Velikonoční nádivka lehká

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
32 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
630 mg
Cukr
795 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy rozklepneme celá vejce, vlijeme mléko, osolíme, opepříme, metličkou rozšleháme, přidáme na malé kostky nakrájené vařené maso. Přimícháme prolisovaný česnek, nasekané kopřivy a petrželovou nať. Suroviny posypeme strouhankou, aby se směs zahustila. Všechno ještě jednou důkladně promícháme.
  • 2
    Připravenou směs přeložíme na máslem vymazaný a strouhankou vysypaný pekáč, který vložíme do horké trouby a dozlatova pečeme 30 minut.
  • 3
    Upečenou nádivku necháme vychladnout a nakrájíme na úhledné větší kostky nebo čtverce. Upravíme je na mělký talíř a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.