Velikonoční nádivka s mandlemi

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
35 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
774 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme na kostičky, petrželovou nať drobně nasekáme, máslo rozpustíme.
  • 2
    V míse přelijeme rohlíky mlékem, poté vmícháme žloutky, máslo, plátky mandlí, petrželovou nať, sůl a koření. Na závěr „zabalíme“ pevný sníh z bílků.
  • 3
    Nádivkou naplníme pekáč, který jsme vymazali a vysypali prosátou strouhankou. V troubě předehřáté na 180°C pečeme nádivku zhruba 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.