Velikonoční nádivka se zelím

8 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásu sloupneme a nakrájíme nadrobno, zelí scedíme a překrájíme na kratší kousky. K zelí přidáme klobásu, mletou papriku a drcený kmín. Směs dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 6. 3. 2016
Velikonoční nádivka se zelím
Nádivka je hodně pikantní a vzhledem k surovinám spíš zimní než velikonoční 😁 Plnila jsem plát z vykostěného kuřete, skelet jsem použila na vývar. Mínus je, že nedrží pohromadě, po upečení se sype, ale možná to tak má být, když se naplní do celého kuřete, slouží pak jako příloha, nevím. Nicméně takto ochucené maso je výrazné a dobré, takže palec nahoru.