Velikonoční nádivka se zelím
8 min.
Ingredience
- 300gramůZelí kysané
- 150gramůKlobása Dunajská
- 0,25lžičkaKmín drcený
- 0,5lžícePaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Klobásu sloupneme a nakrájíme nadrobno, zelí scedíme a překrájíme na kratší kousky. K zelí přidáme klobásu, mletou papriku a drcený kmín. Směs dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 6. 3. 2016
Velikonoční nádivka se zelím
Nádivka je hodně pikantní a vzhledem k surovinám spíš zimní než velikonoční 😁 Plnila jsem plát z vykostěného kuřete, skelet jsem použila na vývar. Mínus je, že nedrží pohromadě, po upečení se sype, ale možná to tak má být, když se naplní do celého kuřete, slouží pak jako příloha, nevím. Nicméně takto ochucené maso je výrazné a dobré, takže palec nahoru.