Velikonoční pomazánka s ředkvičkami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ředkvičky nahrubo nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno i s natí.
  • 2
    Tvaroh rozšleháme s jogurtem a majonézou.
  • 3
    Oloupaná, natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kostičky nebo prolisujeme a v míse smícháme s tvarohem, ředkvičkami, cibulí a nasekanou petrželovou natí. Pomazánku podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.