Vepřová játra na roštu (minutka)
20 min.
Ingredience
- 1000gramůJátra vepřová
 - 1gramPepř černý mletý
 - 30gramůSůl
 - 100gramůTuk
 
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
27 mg
Vápník
10 mg
Postup přípravy
- 1Vepřová játra očistíme, opláchneme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, plátky mírně naklepeme, opepříme a po obou stranách rychle opečeme - nejlépe na oleji.
 - 2Játra osolíme a na talíři přelijeme vlastním výpekem.
 - 3Ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.