Vepřová krkovička se zeleninovou směsí
100 min.

Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceSádlo škvařené
- 600gramůVepřová krkovička
- 600gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
35 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
7 g
Vápník
96 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso osolíme, mírně opepříme a vložíme do pekáče spolu s 1 lžící sádla. Podlijeme trochou vody a dáme do trouby péci. Během pečení maso podle potřeby podléváme horkou vodou.
- 2Před koncem pečení přidáme k masu zeleninovou směs a rajčatový protlak. Vše dopečeme doměkka.
- 3Měkké maso vyjmeme, naporcujeme a obložíme zeleninou, ochucenou solí a pepřem.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.