Vepřová krkovička se zeleninovou směsí

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
35 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
7 g
Vápník
96 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme, mírně opepříme a vložíme do pekáče spolu s 1 lžící sádla. Podlijeme trochou vody a dáme do trouby péci. Během pečení maso podle potřeby podléváme horkou vodou.
  • 2
    Před koncem pečení přidáme k masu zeleninovou směs a rajčatový protlak. Vše dopečeme doměkka.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, naporcujeme a obložíme zeleninou, ochucenou solí a pepřem.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.