Vepřová panenka ve vajíčku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
35 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
129 mg
Cukr
205 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku nebo vepřovou kýtu opláchneme, ukrojíme plátek, lehce jej naklepeme, okraje nařízneme, potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme.
  • 2
    Ve vhodné nádobě rozšleháme vejce a smícháme je s prosátou moukou.
  • 3
    Plátky masa namočíme do rozšlehaných vajec a vkládáme je do horkého oleje.
  • 4
    Zpočátku plátky smažíme rychleji, potom zvolna dosmažíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.