Vepřová pečeně na zázvoru

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1571 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
134 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso otřeme, posypeme kmínem a zázvorem. Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, maso na ní rychle opečeme, podlijeme vodou a ve středně teplé troubě upečeme doměkka.
  • 2
    Během pečení podléváme výpekem a vodou.
  • 3
    Dochutíme solí a maso naporcujeme.
  • 4
    Podáváme s houskovými nebo bramborovými knedlíky, kompotem nebo zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.