Vepřová plec s kedlubnami
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 500gramůVepřová plec
 - 4kusyKedlubna
 - 1špetkaKmín celý
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1špetkaSůl
 - 3lžíceOlej stolní
 - 1špetkaPetržel - nať
 - 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme.
 - 2Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme, osolíme, okořeníme a dusíme téměř doměkka. K masu přidáme oloupané na plátky nakrájené kedlubny a cca 10 minut podusíme.
 - 3Středové lístky kedluben spaříme, jemně rozsekáme a přidáme k masu.
 - 4Posypeme petrželkou a podáváme s brambory nebo knedlíkem a salátem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.