Vepřová žebírka na kmíně
40 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyVepřová žebra
- 1lžičkaSůl
- 60gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaKmín celý
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,25litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
16 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
640 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vepřová žebra omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti a naklepeme. Žebírka osolíme a po jedné straně poprášíme hladkou moukou. Maso opečeme po obou stranách na větší části rozehřátého sádla.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na zbylém sádle, přidáme kmín, opečená žebírka, podlijeme horkým vývarem a dusíme doměkka. Maso podáváme přelité scezenou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.