Vepřové klobásy na fazolích
40 min.
Ingredience
- 8kusůKlobása vepřová
 - 1lžíceOlej olivový
 - 1kusCibule
 - 1kusCeler řapíkatý
 - 75mililitrůVíno bílé
 - 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
 - 1lžičkaPaprika mletá sladká
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžícePetržel - nať
 - 400gramůFazole bílé sterilované
 - 2stroužkyČesnek
 - 3lžíceKečup
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
947 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
72 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vepřové klobásky osmažíme na pánvi nebo opečeme pod grilem dozlatova.
 - 2Ve vyšší pánvi na rozehřátém oleji osmahneme za stálého míchání oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, celer a česnek. Přilijeme víno a když se odpaří, přidáme rajčata i se šťávou. Vmícháme kečup a papriku, osolíme, opepříme a bez pokličky zlehka povaříme asi 20 minut do zhoustnutí.
 - 3Nakonec vmícháme scezené fazole, opečené klobásy a vše prohříváme asi 10 minut.
 - 4Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pandala
po 20. 1. 2014
vypada to lakave
lbfyrfagrive
čt 22. 5. 2014
nadhera