Vepřové kostky na paprice a zázvoru
85 min.
Ingredience
- 2lžíceSádlo škvařené
 - 1kusCibule
 - 600gramůVepřová plec
 - 1lžícePaprika sladká mletá
 - 1lžičkaPaprika pálivá mletá
 - 1lžičkaZázvor mletý
 - 2lžíceOmáčka sójová
 - 1,5lžičkySůl
 - 2lžíceZátkova pšeničná mouka hladká
 - 250gramůTěstoviny Fusilli
 - 1stroužekČesnek
 
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
913 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
50 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na jemno. Vepřové maso nakrájíme na kostky o velikosti cca 3 cm.
 - 2Ve velkém hrnci rozpustíme sádlo a opečeme na něm cibuli dosklovita. Přidáme nakrájené maso a zprudka osmahneme ze všech stran. Přidáme utřený česnek.
 - 3Přidáme obě mleté papriky a zázvor a promícháme. Poté přidáme i sójovou omáčku a mouku. Krátce osmahneme a zalijeme vodou tak, aby bylo všechno maso ponořené. Dusíme na mírném plameni 60 minut.
 - 4Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu.
 - 5Maso osolíme podle chuti. Podáváme s těstovinami.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.