Vepřové kotlety s celerem a mrkví
40 min.

Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusMrkev kořen
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusCeler bulvový
- 0,5lžičkaHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
915 mg
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Opečeme je na másle po obou stranách dorůžova. Mírně podlijeme a dusíme do poloměkka.
- 2Očištěný celer a mrkev nakrájíme na jemné nudličky a přidáme do šťávy spolu s hořčicí. Dusíme asi 8 minut, až bude zelenina mírně měkká. Pokud je šťáva řídká, přidáme trochu mouky smíchané s máslem.
- 3Podáváme s noky, těstovinami nebo s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.