Vepřové kotlety s cibulí
25 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
 - 1lžíceSádlo vepřové škvařené
 - 2lžíceOlej rostlinný
 - 3kusyCibule
 - 1lžičkaSůl
 - 1lžíceHořčice plnotučná
 - 50mililitrůVoda pitná
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté vepřové kotlety naklepeme, osolíme a oepčeme na sádle z každé strany asi 3 minuty. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
 - 2V jiné pánvi osmahneme na oleji oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli.
 - 3Ve výpeku po kotletách rychle povaříme trochu vody.
 - 4Na každou kotletu rozetřeme trochu hořčice, navršíme osmahnutou cibuli a kotlety přelijeme šťávou z pánve.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.