Vepřové kotlety s karí a žampióny

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Vyndáme na nahřáté talíře.
  • 2
    Na výpeku zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka, na plátky nakrájené houby, osmahneme, zaprášíme moukou, opět osmahneme, trochu podlijeme, osolíme a podusíme.
  • 3
    Přilijeme smetanu, víno, kari a ještě chvíly podusíme.
  • 4
    Výpek se žampióny nalijeme na kotlety a podáváme s rýží nebo brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.