Vepřové kotlety s křenem
30 min.

Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 60gramůOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusKřen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Vápník
36 mg
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety naklepeme, okraje nařízneme a maso osolíme a opepříme. Vložíme je do rozehřátého oleje na pánev a opékáme po obou stranách.
- 2Přek koncem pečení zakapeme kotlety worcesterem. Měkké maso vyjmeme, posypeme nastrouhaným křenem a obložíme čerstvou zeleninou.
- 3Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.