Vepřové kotlety s medovou marinádou
30 min.

Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
- 2lžíceOcet vinný
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceMed včelí
- 1lžičkaSůl
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
445 mg
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli najemno nastrouháme a smícháme s vinným octem, olejem, medem, solí a pálivou paprikou.
- 2Kotlety omyjeme, mírně naklepeme a na okrajích nařízneme. Potřeme je připravenou směsí a necháme v chladu několik hodin odležet.
- 3Kotlety opékáme na pánvi nebo na rožni po obou stranách a během pečení je potíráme zbylou marinádou.
- 4Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.