Vepřové kotlety s párkem

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
464 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety po obvodu a u kosti nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z každé strany v rozpáleném oleji. Vyjmeme a uložíme na teplé místo.
  • 2
    Ve výpeku zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme na kolečka nakrájený párek, osmahneme, zaprášíme moukou, znovu osmahneme, podlijeme několika lžícemi vody a krátce podusíme.
  • 3
    Přilijeme smetanu a povaříme. Omáčku dochutíme solí a citrónovou šťávou, nalijeme na kotlety.
  • 4
    Podáváme s rýží nebo brambory a kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.