Vepřové kotlety s parmezánem
65 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
 - 150gramůSýr Parmezán
 - 200gramůZakysaná smetana
 - 20gramůVepřové sádlo škvařené
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžičkaSůl
 - 20gramůMáslo čerstvé
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
27 g
Sacharidy
1 g
Cukr
300 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené kotlety osolíme, opepříme a zlehka osmahneme na sádle.
 - 2Připravené maso vložíme do remosky vymazané máslem a potřeme smetanou rozmíchanou s nastrouhaným sýrem.
 - 3Pokrm pečeme dozlatova asi 45-50 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.