Vepřové kotlety s pomerančem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
10 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kotlet ořežeme tuk a vyškvaříme ho. Maso osolíme, opepříme, opaprikujeme, podlijeme vodou a 15 až 20 minut dusíme po obou stranách dozlatova.
  • 2
    V pomerančovém džusu rozmícháme cukr, škrob, sůl a jogurt, přidáme skořici, hřebíček a pomerančovou kůru, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme, dokud nevznikne hladká omáčka.
  • 3
    Přecedíme ji, k masu přidáme dílky pomeranče a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.