Vepřové kotlety se smetanou
30 min.

Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1decilitrSmetana 12% (konzumní)
- 1kusCitrony
- 1lžičkaHořčice
- 1lžičkaProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety naklepeme, osolíme a na másle po obou stranách opečeme. Vložíme je do teplého kastrolu.
- 2Do zbylého másla přidáme smetanu smíchanou s hořčicí a protlakem. Krátce povaříme.
- 3Horké kotlety pokapeme citronovou šťávou a přelijeme připravenou omáčkou.
- 4Podáváme se suchou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.