Vepřové kotlety se sýrem a šunkou
40 min.

Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůSýr Gruyére
- 1kusRajčata
- 1lžíceRozmarýn čerstvý
- 1kusVejce slepičí
- 150gramůŠunka dušená
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
34 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
401 mg
Cukr
818 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme, osušíme a opepříme. Maso opékáme na pánvi na rozehřátém másle asi 6 minut po obou stranách. Potom je osolíme.
- 2Nastrouhaný sýr, nadrobno nakrájenou šunku, oloupaná, nahrubo nakrájená rajčata a nasekaný rozmarýn smícháme s vejcem, osolíme a opepříme.
- 3Maso vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a pokryjeme sýrovou směsí. Zapékáme v troubě vyhřáté na 220 stupňů Celsia asi 10 minut a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.