Vepřové kotlety se zeleninou a bylinkami
30 min.

Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 5kusůCibulka jarní
- 1kusCuketa
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyRozmarýn čerstvý
- 4kusyEstragon
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme, mírně naklepeme a z obou stran zprudka opečeme na lžíci rozehřátého másla. Snížíme teplotu a kotlety dopékáme z každé strany ještě 4 minuty.
- 2Očištěné cibulky nakrájíme na kolečka, cukety na kostičky a rajčata nahrubo nasekáme. Zeleninu opečeme na zbylém másle, osolíme a opepříme.
- 3Na talíře upravíme opečenou zeleninu a na ni položíme kotlety. Ozdobíme snítkami čerstvého rozmarýnu a estragonu.
- 4Vhodnou přílohou jsou těstoviny nebo vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.