Vepřové kotlety se zeleninou I

75 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
16 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vlhkou utěrkou otřeme kotlety, naklepeme, na okrajích a u kosti nařízneme, osolíme.
  • 2
    Očištěnou a na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a opečeme na ni připravené kotlety.
  • 3
    Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. Kapustu nebo zelí nakrájíme na nudličky.
  • 4
    Vymastíme zapékací mísu, vložíme do ni polovinu zeleniny, osolíme, opepříme, položíme na ni kotlety, přikryjeme je druhou částí zeleniny, zakapeme máslem, zalijeme troškou vývaru a pokrm dusíme přikrytý do měkka.
  • 5
    Jako přílohu podáváme opečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.